Hvad er den her side?
Du kigger på et online gallerie med værker af Sophie Grunnet - jeg byder dig varmt velkommen!
Jeg bruger denne side til at vise mit arbejde frem og fortælle lidt om mig selv som kunstner og tegner. Lad os kalde det mit portfolio her på internettet.
Jeg updater siden her fra tid til anden, så du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi senere. Imellem tiden kan jeg også følges på diverse sociale medier, hvor jeg også poster om mine nyeste projekter. De er alle listet på bjælken til højre på banneret. 

Hvem er du?
Mit navn er Sophie Grunnet, også kendt som SilverGlass. Jeg er en freelance tegner, en drømmer og er kunstnerisk i både hjerte og sind.
Jeg er født i 1986 og har tegnet og kreeret i hele mit liv.
I denne rejse har jeg studeret på flere tegneskoler i Danmark. De steder jeg har følt størst udvikling har været i min tid på ’Kunst og Design’-skolen i Århus og ’The Drawing Academy’ i Viborg.
For tiden bor jeg tæt på Århus, men har tilbragt det meste af min barndom på Mols.
I sektionerne her på siden kan du se en lille håndfuld af de mange projekter som jeg har arbejdet med i løbet af årene. Som du måske har lagt mærke til, da elsker jeg farver, magi og alt der har eventyrlige toner. Det er sådan at jeg elsker at være en historiefortæller og jeg forsøger altid at skabe historierne gennem stemningerne i mine billeder. Det er egentlig underordnet om illustration er et landskab, et væsen/menneske eller et logo. En god illustration gør beskurene nysgerrige og giver dem lysten til at bevæge sig ind i universet som billedet skaber. Og farverne skal gerne tryllebinde deres øjne.

Hvad er meningen med navnet SilverGlass?
Hmm…ja, hvis du ikke har gættet det endnu, så er jeg en kæmpe nørd. En rigtig klassisk nørd der elsker film, computerspil, bordrollespil og vigtigst af alt; Ringenes Herre af JRR Tolkien.
SilverGlass er optræder i en beskrivelse fra Ringenes Herre - det er et smukt lys som sjælen bliver til i efterlivet. Det er et helt utroligt smukt lys, og jeg har har altid fundet tanken enormt poetisk.

Hvordan skaber du alle dine tegninger?
Mange af mine tegninger er skabt digitalt - hvilket kort betyder at jeg har tegnet dem på computer. I mange år har jeg anvendt programmet Corel Painter, men nu bruger jeg nærmest kun Adobe Photoshop. Jeg tegner med en rigtig gammel Wacom tabletpen - men jeg holder af den som var det en gammel bil med alle dens særheder.
Jeg elsker dog stadig at bruge mere klassiske redskaber så som blyanter, kul, blæk og akvarel!  

 

 

Jeg er ret vild med et af dine værker - kan jeg købe det?
Først og fremmest, tusind tak for alt interesse om mine tegninger. Lige meget om det er blot er likes på facebook eller køb, så varmer det super meget.
Jeg sælger nogle prints, mest som postkort i min online webbutik på Etsy
Er det du søger ikke i butikken, da skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte mig.

Jeg er også til at finde på markeder rundt omkring i Danmark, hvor jeg sælger mine tegninger, prints samt mine små døre lavet af ler.
Du kan altid følge med i hvor mit næste marked er, på forsiden.


Jeg har det her projekt som jeg gerne vil have dig til at illustrere til!
Jeg har lavet rigtig mange illustrationer for mange forskellige projekter igennem tiden. Det har alle været virkelige sjove opgaver på hver deres måde og jeg elsker de oplevelser jeg får ved at tegne dem.
Så jeg vil utrolig gerne høre om dit projekt. Vær dog opmærksom på jeg forventer betaling for mit arbejde og en rimelig deadline.
Jeg vil selvfølgelig altid gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Hvad er dit mål?
Udover at kramme en levende panda og danse i regnen i Venedig? Oh du mener med tegneriet.
At tegne er en så stor del af mig, at jeg aldrig vil kunne leve uden at skulle tegne. Jeg vil blive ved med at træne mine egenskaber og lede efter nye veje og metoder!

Hvis du blot nyder mine tegninger halvt så meget som jeg nyder at lave dem, så ser det jeg laver som en succes : )


Skulle du have spørgsmål eller kommentarer kan jeg kontaktes på mail:
s.grunnet@gmail.com
Eller telefon; 41113964

-Sophie

 

Copyright Sophie Grunnet 2017